Opnieuw zeer slecht nieuws uitgelekt over 'The Masked Singer' Tv
Tv

Opnieuw zeer slecht nieuws uitgelekt over 'The Masked Singer'

Opnieuw zeer slecht nieuws uitgelekt over 'The Masked Singer'

Intussen is het al ruim twee weken geleden dat Aaron Blommaert tot winnaar gekroond werd van het derde seizoen van 'The Masked Singer'. Helaas keken er toen minder mensen naar de finale in vergelijking met vorig jaar. Nu hebben de makers opnieuw geen goed nieuws te horen gekregen.

Een maand geleden, op zaterdag 15 april, konden de fans van 'The Masked Singer' afzakken naar het Sportpaleis in Antwerpen. Daar werden toen twee shows van 'The Masked Singer in Concert' gegeven. In totaal kwamen er maar liefst 16 Masked Singers het beste van zichzelf gegeven op het podium.

De show, die twee keer 15.000 toeschouwers lokte, viel ook enorm in de smaak bij de aanwezigen. Dat bleek uit de massale reacties op sociale media. "Zo’n topshow! Zo blij dat ik geweest ben!", "Het was de max!" en "Wat een schitterende show!", klonk het onder meer.

Geen schot in de roos

Kort daarna vroegen veel mensen zich dan ook of af de show uitgezonden zou worden op VTM. Dat gebeurde op zondag 14 mei. Maar dat bleek helaas geen schot in de roos. Zo keken er zondag amper 266.000 fans naar 'The Masked Singer in Concert'. Ter vergelijking: de finale trok maar liefst 1.617.800 kijkers. Vorig jaar deed het programma nog beter. Toen zagen 1.905.300 fans hoe Camille Dhont uit het pak van Miss Poes kroop en 'The Masked Singer' won.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws