Opnieuw grote fout in 'Thuis' ontdekt door de kijkers? "Dat is dus fake!" Tv
Tv

Opnieuw grote fout in 'Thuis' ontdekt door de kijkers? "Dat is dus fake!"

Opnieuw grote fout in 'Thuis' ontdekt door de kijkers? "Dat is dus fake!"

Op sociale media wordt er weer volop gediscussieerd over de afleveringen van 'Thuis' van de voorbije week. Iemand kaart nu ook nog iets opvallends aan. Zo heeft de kijker namelijk iets opgemerkt aan het telefoongesprek van Frank en Sam.

Op Facebook laat een opmerkzame kijker weten dat er iets opviel aan het telefoongesprek tussen Sam (An Vanderstighelen) en Frank (Pol Goossen). Zo waren zij volgens deze kijker niet echt aan het bellen met elkaar. “De smartphone stond op een zwart, donker scherm", klinkt het. "Fake dus", besluit de fan.

Andere kijkers verduidelijken dat de personages in ‘Thuis’ eigenlijk nooit echt met elkaar aan het bellen zijn, maar doen alsof. Enkelen laten dan weer weten dat het ook normaal is dat het scherm van je smartphone zwart wordt. “De meeste gsm’s worden zwart als ze tegen je oor komen”, “Dat is bij elke smartphone zo” en “Mijn scherm wordt ook zwart als ik bel”, reageren ze onder meer.

Fictie

Opvallend: veel kijkers ergeren zich aan zulke opmerkingen. “Amai, wat een nieuws zeg. Ben er kapot van”, “Serieus?”, “Het is maar een soap”, “Waar jullie allemaal op letten”, en “Blijkbaar zijn er tegenwoordig op zoek naar fouten in plaats van te kijken naar de aflevering”, schrijven zij dan weer. “Wat ik nu ga schrijven zal misschien een schok zijn, maar Frank en Sam bestaan niet echt”, grapt iemand ook nog.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws