Opmerkelijk initiatief van VTM: Betalen om 'Familie' te kijken Tv
Tv

Opmerkelijk initiatief van VTM: Betalen om 'Familie' te kijken

Opmerkelijk initiatief van VTM: Betalen om 'Familie' te kijken

VTM lanceert vandaag een betalende streamingplatform: VTM GO+. Soaps kan je een week op voorhand bekijken en titels zijn ook te zien voor ze op de anders komen.

Het belangrijkste voordeel van deze betalende streamingdienst: je kan programma's zonder reclame kijken. Voor VTM GO+ betaal je 4,95 euro per maand. Dan kan je alle titels op VTM GO bekijken zonder reclame.

Er zijn echter nog meer voordelen. Zo zijn de afleveringen van soaps ‘Familie’, ‘Lisa’, ‘Sturm der liebe’ en ‘Home and Away’ een week op voorhand te bekijken. Er zijn ook acht titels die in eerste instantie op het betalende platform te zien zijn en pas nadien op de zenders.

Streamz

VTM investeerde ook in de betalende streamingsplatform 'Streamz'. Het een sluit het ander echter niet uit, zo zegt Dirk Lodewyckx, algemeen directeur radio, tv en streaming bij DPG Media. “Er is een overlap van amper 5%, maar laat ons zeggen dat dat de programmateams van beide huizen scherp houdt”, klinkt het in HLN.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws