Ongeluk op de set van 'Familie' Tv
Tv

Ongeluk op de set van 'Familie'

Ongeluk op de set van 'Familie'

Ninalotte Roose was een halfjaar samen met Maksim Stojanac. Intussen zijn de twee weer uit elkaar, maar professioneel gaat het Ninalotte wel voor de wind. Zo scheert ze hoge toppen als model, maar is ze ook als actrice aan haar weg aan het timmeren.

Zo is Ninalotte onder meer te zien in 'Familie'. Sinds kort kruipt ze er in de huid van Aurelie. Zij heeft haar intrek genomen in het studentenkot van Louise en Raven. Ze zet er meteen de boel op stelten en klaarblijkelijk niet alleen in de soap zelf.

Zo ging het ook mis op de set. Dat vertelt Ninalotte zelf in NINA. “Op de set van ‘Familie’ verslikte ik me bij het theedrinken”, klinkt het. Ze bedoelt het letterlijk, want haar collega's dachten dat het allemaal om te lachen was. "Maar ik moest echt naar adem happen en werd knalrood”, zegt ze. Het was even schrikken voor de cast, maar intussen kan Ninalotte er de humor al wel van inzien. “Ik hoop alleen dat het nooit de bloopers haalt”, zegt ze.

2 claps
1 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws