"Omg, zo mooi!": familie Gooris deelt eerste beelden van 'Expeditie Gooris' in Japan Tv
Tv

"Omg, zo mooi!": familie Gooris deelt eerste beelden van 'Expeditie Gooris' in Japan

"Omg, zo mooi!": familie Gooris deelt eerste beelden van 'Expeditie Gooris' in Japan

De familie Gooris vertoeft momenteel in Japan voor het derde seizoen van 'Expeditie Gooris'. Op Instagram deelden ze nu ook al enkele eerste beelden van hun tripje naar het Oost-Aziatische land.

Enkele maanden geleden kondigde de familie Gooris aan dat er ook een derde seizoen aankomt van 'Expeditie Gooris'. Daarin trekken ze deze keer, op vraag van Sam Gooris, naar Japan. Het was namelijk al jaren een grote droom van de zanger om naar het Oost-Aziatische land op reis te gaan.

Inmiddels zijn Sam, Kelly, Shania en Kenji ook al aangekomen in Japan. Zo deelde Kenji al enkele mooie vakantiebeelden op zijn Instagrampagina. Momenteel vertoeft het gezin in Tokyo.

Bijzondere dag

Daar hadden ze ook iets bijzonders te vieren. Op 26 juli is Kelly namelijk 46 jaar geworden. Ook zij deelde enkele prachtige beelden op haar Instagrampagina. "Omg, zo mooi!", "Mooie foto's! Geniet ervan!" en "Zo leuk! Veel plezier", klinkt het onder meer in de reacties.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws