Niels Destadsbader krijgt onverwacht erg slecht nieuws te horen van zijn werkgever VRT: "Hoe jammer ook" Tv
Tv

Niels Destadsbader krijgt onverwacht erg slecht nieuws te horen van zijn werkgever VRT: "Hoe jammer ook"

Niels Destadsbader krijgt onverwacht erg slecht nieuws te horen van zijn werkgever VRT: "Hoe jammer ook"

Niels Destadsbader maakte twee jaar geleden de overstap van VTM naar de VRT. Maar helaas heeft de 34-jarige presentator nu geen goed nieuws te horen gekregen van zijn werkgever.

Dit voorjaar lanceerde de openbare omroep de gloednieuwe talentenjacht 'The greatest dancer van Vlaanderen'. Dat programma werd gepresenteerd door Siska Schoeters en Aster Nzeyimana. Ook Niels Destadsbader was te zien in de talentenjacht. Zo was hij een van de coaches in de 'The greatest dancer'.

Maar helaas heeft de VRT nu beslist dat er geen vervolg komt op het programma. "Dat was geen makkelijk verhaal op zaterdagavond", vertelt Ricus Jansegers, algemeen directeur content bij de VRT, in Het Laatste Nieuws. "Het heeft z’n werk gedaan, maar we hadden er meer van verwacht", aldus Jansegers.

Geen budget

Bij RTBF heeft het programma wél gescoord, en was het een heel groot succes. "Hadden wij het op zondag gezet, was het misschien ook zo’n verhaal geweest", zegt Jansegers. 'The greatest dancer' komt volgend jaar dus niet terug. "Al houden we wel de optie open voor 2025. De sportzomer en de verkiezingen gaan ons volgend jaar heel veel geld kosten. We hebben dus géén extra budget voor een show als 'The greatest dancer', hoe jammer ook", besluit hij.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws