Na zijn onverwachte overstap naar de VRT: vanaf dan zal Aster Nzeyimana al te zien zijn op VTM Tv
Tv

Na zijn onverwachte overstap naar de VRT: vanaf dan zal Aster Nzeyimana al te zien zijn op VTM

Na zijn onverwachte overstap naar de VRT: vanaf dan zal Aster Nzeyimana al te zien zijn op VTM

VRT-sportanker Aster Nzeyimana stapt over naar DPG Media. Dat nieuws kondigde de presentator deze middag zelf aan op Instagram. Nu raakte ook bekend vanaf wanneer de presentator op VTM te zien zal zijn.

Van een onverwachte transfer gesproken. Na negen jaar ruilt Aster Nzeyimana de openbare omroep in voor VTM. Daar zal hij onder meer voetbalwedstrijden becommentariëren én samen met An Lemmens het gloednieuwe seizoen van 'The Voice van Vlaanderen' presenteren.

"Ik ben heel blij dat ik mijn twee grote passies, voetbal en entertainment, voortaan kan combineren bij VTM", reageert Nzeyimana in Het Laatste Nieuws. "Met het becommentariëren en omkaderen van topwedstrijden, zit ik midden in de actie, de plaats waar ik me het beste voel", aldus de presentator.

Zomertransfer

"Dat ik bij VTM voetbal kan combineren met mijn andere liefde, entertainment, maakt het plaatje compleet", aldus Aster. Inmiddels raakte ook bekend vanaf wanneer de presentator aan de slag zal gaan bij VTM. Zo zal Nzeyimana deze zomer al voor het eerst te zien zijn als voetbalexpert op VTM.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws