Na tragisch einde: 'Thuis'-acteur Danny Timmermans moet nog wat kwijt over zijn personage Chris Tv
Tv

Na tragisch einde: 'Thuis'-acteur Danny Timmermans moet nog wat kwijt over zijn personage Chris

Na tragisch einde: 'Thuis'-acteur Danny Timmermans moet nog wat kwijt over zijn personage Chris

Zenuwslopend. Zo kan je de laatste afleveringen van ‘Thuis’ wel noemen. Met het overlijden van maar liefst drie personages loopt de spanning zeer hoog op in de VRT-soap. Danny Timmermans, die de rol van superschurk Chris vertolkte, laat nu voor het eerst van zich horen.

Drama ten top in 'Thuis'. Een bomaanslag, een schietpartij én een gifspuit met als gevolg drie doden. De kijkers van de VRT-soap moeten afscheid nemen van Patje, Harry en Chris en dat is zelfs een unicum in de reeks. Nog nooit verdwenen zoveel belangrijke personages zo snel en met zoveel drama. Toch lijkt er nog geen einde te komen aan al die spanning.

Zo garanderen de makers van 'Thuis' dat ze nog heel wat suspense en surprises in petto hebben voor de rest van het seizoen. "Je kan best gewoon elke dag kijken", vertelt woordvoerder Hans Roggen aan TV-Familie. "Wie wacht tot de finale maakt de verkeerde keuze", onderstreept hij. Hoewel slechterik Chris niet langer te zien zal zijn in de reeks, blikt Danny Timmermans toch met een positief gevoel terug op zijn rol.

Bye, bye, badness

"Aan alle sprookjes komt een eind", zegt de acteur nu. "Zeker aan dat van slechteriken: dat kan niet blijven duren", voegt hij er nog aan toe. "Ik heb er in elk geval van genoten om deze doortrapte crimineel te mogen spelen. En zoals het een goede slechterik betaamt, heb ik heel wat schade kunnen aanrichten", lacht Danny. "Hopend op de vergeving van het publiek, groet ik alle fans vanuit de andere kant", besluit hij.

2 claps
2 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws