Na relatiegeruchten: prachtig nieuws uitgelekt over Siska Schoeters en Niels Destadsbader Tv
Tv

Na relatiegeruchten: prachtig nieuws uitgelekt over Siska Schoeters en Niels Destadsbader

Na relatiegeruchten: prachtig nieuws uitgelekt over Siska Schoeters en Niels Destadsbader

Niels Destadsbader en Siska Schoeters mochten vorig jaar samen de 'Radio2 Zomerhit' presenteren. Nu is er opnieuw zeer leuk nieuws uitgelekt over de twee presentatoren.

Vorige zomer deden er geruchten de ronde dat Niels Destadsbader en Siska Schoeters een koppel zouden vormen. Die roddels begonnen nadat de presentator een innige zoenfoto deelde met zijn collega. Daarop zagen we Niels een liefdevolle kus geven op de wang van Siska. Samen verzorgden ze ook de presentatie van 'Zomerhit 2022' van Radio2.

Maar al snel lieten de twee weten dat ze slechts ze vrienden zijn. "Siska en ik zijn heel goede vrienden", vertelde Niels enkele maanden geleden nog in Story. "We hebben veel gemeen en delen veel met mekaar. We zien elkaar graag, zonder een koppel te zijn, wat sommige mensen ook mogen beweren", klonk het toen ook nog.

Zomerhit 2023

Inmiddels raakte al bekend dat Siska Schoeters opnieuw de liefde gevonden heeft. Zo is Siska momenteel samen met Thomas, een geluidstechnicus. Toch is er nu ook leuk nieuws uitgelekt over haar en Niels Destadsbader. Zo zal het duo deze zomer opnieuw de 'Zomerhit' van Radio2 presenteren. Dat meldt Het Laatste Nieuws.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws