Na bijzonder heftige aflevering van 'Special Forces': iedereen moet hetzelfde kwijt over Laura Tesoro Tv
Tv

Na bijzonder heftige aflevering van 'Special Forces': iedereen moet hetzelfde kwijt over Laura Tesoro

Na bijzonder heftige aflevering van 'Special Forces': iedereen moet hetzelfde kwijt over Laura Tesoro

In 'Special Forces: Wie Durft Wint' ging het er gisterenavond weer heel heftig aan toe. Journalist Hannelore Simoens (32) en zanger Francisco Schuster (21) moesten opgeven en ook Laura Tesoro (26) kreeg het hard te verduren. Op sociale media wil iedereen nu hetzelfde kwijt over de zangeres.

De derde aflevering van 'Special Forces: Wie Durft Wint' was er een met veel bloed, zweet en tranen. Zo werd de zwaarste opleiding ter wereld opnieuw een fysieke en mentale uitputtingslag voor de deelnemers. Uiteindelijk gaven Hannelore Simoens en Francisco Schuster er de brui aan.

Eerst had het er ook alle schijn van dat Laura Tesoro zou moeten opgeven. Tijdens haar bokskamp kreeg ze een aantal rake klappen in het gezicht én op haar lichaam. Daardoor kreeg ze zelfs even geen lucht meer.

Pitbull

Maar de zangeres herpakte zich en deed verder. Ze oogst dan ook heel wat lof bij de kijkers. “Alleen maar respect Laura!”, “Je bent een topper”, “Laura is echt wel een doorzetter”, “Ik blijf kippenvel krijgen van haar. Wat een klassebak”, “Ik was eigenlijk nooit echt fan van Laura Tesoro maar ik moet toegeven dat ze het supergoed doet! Een echte pitbull, zo doorbijten! Hoedje af!”, “Niet normaal, wat een beest” en “Wat een topmadam”, klinkt het onder meer in de vele reacties op sociale media.

15 claps
13 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws