"Mooie aanvulling op mijn inkomen": dit immense bedrag krijgen BV's om mee te doen aan 'Het Huis' Tv
Tv

"Mooie aanvulling op mijn inkomen": dit immense bedrag krijgen BV's om mee te doen aan 'Het Huis'

"Mooie aanvulling op mijn inkomen": dit immense bedrag krijgen BV's om mee te doen aan 'Het Huis'

Er komt binnenkort een nieuw seizoen aan van 'Het Huis'. Daarbij gaat Eric Goens 24 uur lang in dialoog met een bekende Vlaming. Maar hoeveel verdienen die bekende gezichten nu aan zo'n deelname?

Binnenkort start opnieuw een gloednieuw seizoen van 'Het Huis'. Inmiddels is het programma van tv-maker Eric Goens al aan zijn negende seizoen toe. Wie we daar al zeker in te zien gaan krijgen, is Herman Brusselmans. Dat onthulde onlangs in Humo.

"Het is een interessant programma, want je wordt daar twee dagen in de watten gelegd en ik zal daar wel wat over mijn boeken kunnen vertellen", aldus Brusselmans. Al heeft hij wel even getwijfeld. Zo zegt hij doorgaans 'nee' op zulke tv-programma's.

Mooie aanvulling

"Soms vind ik het lastig om een programma te weigeren, omdat ik bepaalde mensen in de televisiewereld redelijk goed ken. Eric Goens is zo iemand, dus ik heb toegezegd om mee te doen aan 'Het Huis'", aldus Herman. Hij onthulde ook hoeveel geld hij daarvoor kreeg. "1.500 euro. Dat is een mooie aanvulling op mijn inkomen", aldus de 65-jarige schrijver.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws