'Million Dollar Island'-presentatrice Ingeborg (56) krijgt plots vreselijk nieuws te horen Tv
Tv

'Million Dollar Island'-presentatrice Ingeborg (56) krijgt plots vreselijk nieuws te horen

'Million Dollar Island'-presentatrice Ingeborg (56) krijgt plots vreselijk nieuws te horen

Veel fans hoopten er al lang op, en nu is het eindelijk zover: zo is Ingeborg (56) opnieuw als presentatrice op televisie te bewonderen in 'Million Dollar Island'. Maar daarover heeft de presentatrice nu zeer slecht nieuws te horen gekregen.

100 wildvreemden, 1 onbewoond eiland en 1 miljoen euro aan prijzengeld: dat zijn de ingrediënten van het gloednieuwe survivalprogramma 'Million Dollar Island'. Zo stuurden presentatoren Ingeborg Sergeant en Dennis Van Der Geest 50 Vlamingen en 50 Nederlanders naar een onbewoond eiland. Daar moeten ze proberen om samen te overleven in de wildernis.

Elke deelnemer krijgt daarbij een polsbandje dat 10.000 euro waard is. Zo kunnen ze polsbandjes winnen en verliezen. Ingeborg was vooraf alvast erg enthousiast over het programma dat op VTM 2 uitgezonden wordt. "'Million Dollar Island' vormt een optelsom van het leven zelf: het smeden én verbreken van vriendschapsbanden, ego’s die botsen, liefde die ontstaat, uitdagende omstandigheden, geheime samenzweringen …", aldus Ingeborg.

Flop

Maar helaas wordt het programma niet zo gesmaakt in Vlaanderen. Zo keken er amper 99.000 mensen naar de eerste aflevering van het survivalprogramma. Daarnaast krijgt 'Million Dollar Island' ook heel wat kritiek te slikken. "Dit is plat commerciële televisie", "Zo'n achterlijk programma", "Dikke zever!", "Marginaalste programma in tijden", "Ik heb Ingeborg zeer graag, maar dit programma is gewoon een flop", klinkt het onder meer op sociale media en bij enkele mediawatchers.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws