Metejoor eerlijk over achter de schermen van opnames 'Liefde voor Muziek': "Dat hebben we gedaan" Tv
Tv

Metejoor eerlijk over achter de schermen van opnames 'Liefde voor Muziek': "Dat hebben we gedaan"

Metejoor eerlijk over achter de schermen van opnames 'Liefde voor Muziek': "Dat hebben we gedaan"

Metejoor is een van de deelnemers dit jaar in 'Liefde voor Muziek'. We zijn al aan het negende seizoen beland, hoog tijd dus dat ook hij langskwam.

Ieder jaar merk je dat het echt goed klikt tussen de verschillende deelnemers van 'Liefde voor Muziek'. De goede sfeer spat echt van het scherm. Veel kijkers denken dan ook dat er stevige feestjes worden gebouwd achter de schermen.

Dat moet Metejoor echter toch doorprikken. "Iedereen denkt dat, maar daar is eigenlijk weinig tijd voor", legt hij uit in Flair. Er worden twee afleveringen per avond gemaakt, waardoor de opnames pas heel laat gedaan waren.

Doodop

"Daarna moesten we nog drie kwartier rijden naar de plek waar we verbleven, douchen en ontschminken", klinkt het. "We waren dus eerlijk gezegd allemaal heel blij als we gewoon ons bedje konden in kruipen. Wat we wel deden, was na elke aflevering even samenzitten om na te kaarten, ook al waren we doodop."

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws