Mathias Vergels praat per ongeluk mond voorbij: "Dit staat er te gebeuren met Tamara in 'Thuis'" Tv
Tv

Mathias Vergels praat per ongeluk mond voorbij: "Dit staat er te gebeuren met Tamara in 'Thuis'"

Mathias Vergels praat per ongeluk mond voorbij: "Dit staat er te gebeuren met Tamara in 'Thuis'"

Over exact een maand weten we hoe de seizoensfinale van 'Thuis' afloopt. Daarin was ook een grote rol weggelegd voor Tine Priem, die Tamara speelt. Bij MNM heeft Mathias Vergels, die de rol van Lowie vertolkt, nu ook al meer onthuld over hoe het met haar afloopt.

In 'Thuis' is Tamara momenteel in verwachting van het dochtertje van Lowie. Maar helaas ging het niet goed met haar aan het einde van het seizoen. In de slotaflevering kwamen we namelijk te weten dat Tamara lijdt aan zwangerschapsvergiftiging.

Komt het allemaal goed met de baby? En hoe loopt het af voor Tamara? Daarover heeft Mathias Vergels nu per ongeluk al meer verklapt bij radiozender MNM. Afgelopen dinsdag zijn namelijk de opnames van het nieuwe seizoen van 'Thuis' van start gegaan.

Nieuw seizoen

"We zijn vandaag opnieuw begonnen met de opnames van 'Thuis'", vertelde de acteur afgelopen dinsdag. En hij had nog meer goed nieuws te vertellen. "Vandaag was Lowie vrolijk, dus het zal allemaal wel goed komen met Tamara zeker?", klonk het. Hoe het eindelijk afloopt met Tamara en de baby, komen we op maandag 4 september te weten. Dan start het nieuwe seizoen van 'Thuis' op VRT 1.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws