Marleen Merckx zwijgt niet langer en geeft ongezouten mening over dochter Britt in 'Familie' Tv
Tv

Marleen Merckx zwijgt niet langer en geeft ongezouten mening over dochter Britt in 'Familie'

Marleen Merckx zwijgt niet langer en geeft ongezouten mening over dochter Britt in 'Familie'

Sinds vorige week kunnen we Britt Das, de 25-jarige dochter van 'Thuis'-actrice Marleen Merckx (65), bewonderen in 'Familie'. Daarin vertolkt ze de rol van Jill. In TV Familie onthult Britt nu hoe haar mama denkt over haar rol bij 'Familie', de concurrerende soap van 'Thuis'.

Britt Das maakte vorige week haar intrede in 'Familie' als Jill, een jongedame die het graag wil maken in de muziek. Eerder was Britt ook al te zien in de telenovelle 'Lisa', waarin ze de rol van barvrouw Céline vertolkte. Een dik jaar later mag ze dus de cast van 'Familie' vervoegen.

En dat is best opvallend te noemen. Haar mama, Marleen Merckx, vertolkt immers al jaren de rol van Simonne Backx in 'Thuis'. Zo zijn ze sinds kort dus concurrenten van elkaar. "Dat hoor ik wel meer, maar zo zien mijn moeder en ik dat niet", vertelt Britt in TV Familie. "En ik denk niemand bij de twee soaps. Iedereen zit in hetzelfde schuitje en ziet elkaar als collega's, eerder dan als concurrentie", aldus de actrice.

Ultieme duwtje in de rug

Maar hoe reageerde haar mama op het nieuws dat haar dochter een rol beetheeft in 'Familie'? Blijkbaar enorm goed. "Die zei: 'Mooie kans. Niet twijfelen, dit moet je doen!' Niet dat ik veel extra motivatie nodig had, maar zij gaf me toch het ultieme duwtje in de rug. En zo sta ik sinds februari op de set van 'Familie'", aldus de actrice.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws