'Lisa'-kijkers in shock na ongeziene plottwist: "Wat een horrorserie!" Tv
Tv

'Lisa'-kijkers in shock na ongeziene plottwist: "Wat een horrorserie!"

'Lisa'-kijkers in shock na ongeziene plottwist: "Wat een horrorserie!"

De makers van 'Lisa' zorgden afgelopen donderdag 25 mei voor een verrassing van jewelste. Zo blijkt Jonas, vertolkt door Oscar Willems, nog te leven. En dat zorgt voor heel wat commotie op sociale media.

Een jaar geleden kwam er een tragisch einde aan het verhaal van Jonas, de grote liefde van Lisa (Tinne Oltmans). Hij werd het slachtoffer van een overval en overleefde dat helaas niet. Maar een jaar later blijkt Jonas toch nog te leven.

Dat werd duidelijk in de aflevering van donderdag 25 mei. Zo werd hij de hele tijd vastgehouden door zijn broer Gert, vertolkt door Bert Verbeke. Hij was kwaad op Jonas omdat hij de juwelen van hun moeder Dorine (Hilde Heijen) wilde verkopen ten voordele van Massa. Of de waarheid aan het licht komt, komen de kijkers in de finaleweek van 'Lisa' te weten. Maar de gebeurtenis lokt nu ook heel wat reacties uit op sociale media.

Geen telenovelle

Zo zijn veel kijkers erg geschrokken dat Jonas nog leeft. "Ik ben in shock" en "Wat een verrassing!", klinkt het onder meer. Veel fans uiten ook kritiek. "Dit is geen telenovelle meer. Het is helemaal uit de hand gelopen", "Dit trekt op niets meer, ze zouden er beter mee stoppen" en "Het is meer een horrorserie geworden dan een telenovelle. Het trekt op niets meer, bij deze haak ik af", lezen we onder andere.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws