Laatste aflevering van ‘Liefde voor Muziek’ lokt massaal veel reacties uit: iedereen moet hetzelfde kwijt Tv
Tv

Laatste aflevering van ‘Liefde voor Muziek’ lokt massaal veel reacties uit: iedereen moet hetzelfde kwijt

Laatste aflevering van ‘Liefde voor Muziek’ lokt massaal veel reacties uit: iedereen moet hetzelfde kwijt

Op dinsdag 23 mei konden we genieten van de allerlaatste aflevering van 'Liefde voor Muziek'. Daarin blikten de kandidaten terug op hun avontuur. Op sociale media wordt nu ook massaal gereageerd op die laatste aflevering.

Aan alle mooie liedjes komt een eind, zo ook aan het negende seizoen van 'Liefde voor Muziek'. In de laatste aflevering van 'Liefde voor Muziek' blikten Jaap Reesema, Metejoor, Günther Neefs, Daan Stuyven, K3, Portland en Stef Bos terug op de muzikale hoogtepunten van het voorbije seizoen. Daarin kregen de kijkers ook nooit eerder vertoonde beelden te zien.

Het meest recente seizoen zorgde ook voor heel wat tranen bij de zangers die elkaar liedjes coverden. Maar 'Liefde voor Muziek' maakte de voorbije weken niet alleen veel emoties los bij de artiesten, ook de kijkers konden het vaak niet drooghouden. Heel wat fans vinden het dan ook bijzonder jammer dat het seizoen erop zit.

Beste seizoen ooit

"Wat een prachtige groep, wat een prachtige liedjes hebben we gehoord. Dit was het beste seizoen ooit", "Iedere week genieten … Ga het zo hard missen", "Het was een topseizoen, supermooi gedaan iedereen!", "Zo mooi alweer. Spijtig dat het gedaan is" en "Het was fantastisch! Wat een topeditie!", lezen we onder meer in de vele reacties op sociale media.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws