Komt er nog een seizoen van 'Château Planckaert'? VRT 1 komt met verrassend nieuws Tv
Tv

Komt er nog een seizoen van 'Château Planckaert'? VRT 1 komt met verrassend nieuws

Komt er nog een seizoen van 'Château Planckaert'? VRT 1 komt met verrassend nieuws

Afgelopen zondag konden we genieten van de laatste aflevering van het vierde seizoen van 'Château Planckaert'. VRT 1 heeft nu ook zopas onthuld of er nog een seizoen aankomt over de gezelligste familie van Vlaanderen.

In het meest recente seizoen van 'Château Planckaert' werkte de familie weer volop aan hun kasteel. Zo werd het dak - eindelijk - afgewerkt. De Planckaerts zagen hun droom dus na jaren vervulling gaan.

"Ik heb alles op een rijtje gezet, en zo slecht hebben we dat niet gedaan. Als je ziet dat iedereen content is, van klein tot groot, dan zijn we toch wel trotse mensen", hoorden we Eddy aan het einde van de aflevering terugblikken met zijn vrouw Christa. Maar betekent dat ook het einde van 'Château Planckaert'?

Vijfde seizoen 

Gelukkig niet! VRT 1 heeft namelijk zopas bekendgemaakt dat er nog een vijfde seizoen aankomt van 'Château Planckaert'. Op sociale media wordt alvast erg enthousiast gereageerd op het nieuws. "Superleuk nieuws!", "We kijken er al naar uit!" en "Wij zijn zo blij dat er nieuw seizoen komt! We kunnen al niet wachten!", klink het onder meer.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws