Komt er nog een nieuw seizoen van 'De Mol'? Gilles De Coster heeft belangrijk nieuws net voor finale Tv
Tv

Komt er nog een nieuw seizoen van 'De Mol'? Gilles De Coster heeft belangrijk nieuws net voor finale

Komt er nog een nieuw seizoen van 'De Mol'? Gilles De Coster heeft belangrijk nieuws net voor finale

Morgen is het zover. Dan komen we eindelijk te weten wie de saboteur is in het elfde seizoen van 'De Mol'. De fans kunnen nu al niet wachten op een nieuwe reeks van het populaire Play4-programma, maar komt dat er wel? Gilles De Coster zegt waar het op staat.

En toen waren ze nog met drie: Comfort, Lancelot en Toos. “‘De Mol’ liegt nooit”, zegt Gilles De Coster in een gesprek met Het Laatste Nieuws. “Als je na een wekenlange afvalkoers overblijft bij de laatste drie, hoor je zonder enige twijfel bij de sterkste kandidaten”, vertelt de presentator. Wie de mol zal ontmaskeren, dat komen we zondagavond te weten in de spannende finale.

Uit een peiling blijkt dat de meeste kijkers denken dat Lancelot de saboteur is. Comfort is dan weer het minst verdacht. De ontknoping vindt morgen plaats, maar wat kan Gilles al kwijt over de toekomst van 'De Mol'? "We hebben de goede gewoonte om nooit een beslissing te nemen over een nieuw seizoen vóór het huidige helemaal achter de rug is", klinkt het.

Klein team

"Dat wil ik even zo houden, kwestie van niets te beheksen voor de finale", gaat hij verder. Toch kan Gilles het niet laten om al een tipje van de sluier op te lichten. “Al mag ik wel al verklappen dat een kleine ploeg al bezig is aan de volgende reeks”, aldus de presentator. Dat is dus zeer goed nieuws voor de fans van het programma.

2 claps
2 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws