Kevin uit 'Boer zkt Vrouw' houdt zich niet in en zegt eerlijk wat hij denkt over Jana Tv
Tv

Kevin uit 'Boer zkt Vrouw' houdt zich niet in en zegt eerlijk wat hij denkt over Jana

Kevin uit 'Boer zkt Vrouw' houdt zich niet in en zegt eerlijk wat hij denkt over Jana

Kevin uit 'Boer zkt Vrouw' koos Jana om op romantisch weekend te gaan. De reis draaide uit op discussies en ook achteraf zat er geen relatie meer in.

Jana kreeg heel veel kritiek van de kijkers voor haar gedrag op reis. Kevin blijft er echter rustig onder. "Ach, dat zet geen zoden aan de dijk", reageert hij in Dag Allemaal. "Er zijn dingen gebeurd ja, maar we hebben ook toffe momenten beleefd."

"Jana is zeker een leuk meisje, maar niet het dekseltje dat op mijn potje past", reageert Kevin. "Heel jammer dat mensen achter hun computer meteen hun oordeel klaar hebben. Jana verdient het niet om nu zoveel shit over zich heen te krijgen."

Lessen

Kevin heeft wel lessen getrokken uit dit avontuur. "Ik besef nu nog meer dan vroeger dat echte schoonheid vanbinnen zit. Ik ben tijdens het programma meermaals mezelf tegengekomen en ik heb daaruit geleerd om het geluk te zoeken in de kleine dingen."

1 claps
1 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws