Jo Hens hakt knoop door over vertrek van Niko bij 'Familie': "Andere verhaallijnen" Tv
Tv

Jo Hens hakt knoop door over vertrek van Niko bij 'Familie': "Andere verhaallijnen"

Jo Hens hakt knoop door over vertrek van Niko bij 'Familie': "Andere verhaallijnen"

Jo Hens speelt intussen al veertien jaar de rol van Niko in 'Familie'. Hij en Mieke moeten zowat het populairste koppel van de hele soap zijn.

Het zou voor de kijkers van 'Familie' een enorme klap zijn mocht Jo het op een bepaald moment genoeg vinden en vertrekken. Daar hoeven ze echter niet voor te vrezen. Jo wil absoluut aan boord blijven bij de VTM-soap.

"Ik ben er nog steeds heel graag", benadrukt Jo in Primo. "Het is enorm comfortabel. Ik ken mijn job en mijn collega's. 'Familie' is een fijne fabriek en blijft boeiend omdat het altijd anders is. Andere verhaallijnen, nieuwe collega's... Geen enkele dag is dezelfde. Ondanks die veertien jaar."

Gedwongen exit

Toch houdt Jo wel rekening met het feit dat de schrijvers van 'Familie' hem kunnen bedanken. Al is hij er niet bang voor. "Ik heb daar geen schrik voor, nee. Ik hou dat sowieso in mijn achterhoofd. Het zou aanpassen zijn als het verhaal van Niko zou stoppen, maar ik probeer dat positief te benaderen. 'Familie' betekent voor mij al veertien jaar een vaste job en dus een degelijk inkomen."

12 claps
2 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws