Jani Kazaltzis compleet van slag na onverwacht overlijden: "Hart is gebroken" Tv
Tv

Jani Kazaltzis compleet van slag na onverwacht overlijden: "Hart is gebroken"

Jani Kazaltzis compleet van slag na onverwacht overlijden: "Hart is gebroken"

Op woensdagavond heeft 'Blind Gekocht'-experte Kelly Claessens (41) zeer droevig nieuws bekendgemaakt. Zo is haar ex-partner onverwacht overleden. Ook Jani Kazaltzis is erg aangedaan door het plotse overlijden. Dat laat hij weten via Instagram.

Op dinsdag sloeg het noodlot toe voor Kelly Claessens, interieurexperte bij 'Blind Gekocht'. Haar ex-partner, Benoit Deneufbourg, is op 9 mei onverwacht overleden. Samen hadden ze ook een zoontje, Leon.

Kelly Claessens maakte het droevige nieuws op woensdag zelf bekend op haar Instagrampagina. "Het hart is gebroken. De beste papa voor Leon. We gaan je echt missen. Eeuwige liefde", schreef ze bij een foto van Benoit en hun zoontje. Meteen kreeg de 'Blind Gekocht'-experte heel wat rouwbetuigingen.

Veel warmte

"Veel warmte en moed" en "Mijn oprechte deelneming", klinkt het meermaals in de reacties. Ook 'Blind Gekocht'-presentator Jani Kazaltzis reageerde op het sombere nieuws. "Veel sterkte", schrijft hij onder het bericht van Kelly, gevolgd door meerdere hartjes en een droevig gezichtje.

Kelly Claessens. Bron: Play4
Kelly Claessens. Bron: Play4
0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws