Is er een terugkeer van 'Flikken' in de maak? Acteur Ludo Hellinx komt plots met opvallend nieuws Tv
Tv

Is er een terugkeer van 'Flikken' in de maak? Acteur Ludo Hellinx komt plots met opvallend nieuws

Is er een terugkeer van 'Flikken' in de maak? Acteur Ludo Hellinx komt plots met opvallend nieuws

Inmiddels is het al 14 jaar geleden dat 'Flikken' van het scherm verdween, de herhalingen niet meegerekend. Acteur Ludo Hellinx was erbij vanaf het begin. In een uitgebreid interview met Dag Allemaal onthulde de 67-jarige acteur nu of er binnenkort een nieuw seizoen aankomt van de populaire politieserie.

In 1999 was 'Flikken' voor het eerst te zien op de openbare omroep. Exact tien jaar later, in 2009, werd de laatste aflevering uitgezonden. VRT gaf toen als reden dat er te weinig geld was om de populaire politiereeks nog te maken.

Een van de weinige acteurs die tien seizoenen lang meespeelde in 'Flikken', is Ludo Hellinx. Hij vertolkte de rol van politieagent Raymond Jacobs. Dag Allemaal vroeg hem nu in een interview of er ooit nog een terugkeer van 'Flikken' zit aan te komen.

Begraven

Helaas denkt Ludo van niet. "Och, velen hebben dat al geprobeerd, maar ik denk dat we dat idee stilaan mogen begraven", aldus Hellinx. "Daar komt nooit meer iets van, denk ik toch. Ik denk niet dat het hoofdhuis daar mee bezig is", besluit de acteur.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws