Iedereen moet hetzelfde kwijt over Comfort na haar onverwachte ontmaskering in 'De Mol' Tv
Tv

Iedereen moet hetzelfde kwijt over Comfort na haar onverwachte ontmaskering in 'De Mol'

Iedereen moet hetzelfde kwijt over Comfort na haar onverwachte ontmaskering in 'De Mol'

Gisteren kwamen we eindelijk te weten wie er al weken de boel aan het saboteren was in 'De Mol'. Zo werd de 32-jarige Comfort door Toos en Lancelot ontmaskerd als de mol. Op sociale media wordt nu ook massaal gereageerd op die spannende finale.

Doordat Commy een aantal weken geleden zelf een rood scherm haalde, hadden veel kijkers haar van hun verdachtenlijstje geschrapt. Maar dat bleek net een zeer doordachte zet te zijn van Commy. Zo vulde ze de nominatietest met opzet slecht in om zichzelf minder verdacht te maken.

En dat is duidelijk erg goed gelukt. Zo reageren veel kijkers dat ze Commy nooit verdacht hebben en dat ze haar rol fantastisch gespeeld heeft. "Een van de strafste mollen ooit in mijn ogen", schrijft een fan op Facebook.

Topmol

"Totaal niet verdacht! Bij deze dikke proficiat aan Comfort! Wow, wat een seizoen!", "Naar mijn mening een van de beste mollen ooit! Ze is subtiel maar weet het toch allemaal voor elkaar te krijgen!", "Ik heb haar nooit verdacht - haar mollenacties waren onopvallend", "Dikke proficiat voor Commy, prachtig gedaan" en "Topmol, enkel respect voor", klinkt het ook nog in de vele reacties.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws