Hoelang zal Jill in 'Familie' te zien zijn? Actrice Britt Das verklapt zelf het antwoord Tv
Tv

Hoelang zal Jill in 'Familie' te zien zijn? Actrice Britt Das verklapt zelf het antwoord

Hoelang zal Jill in 'Familie' te zien zijn? Actrice Britt Das verklapt zelf het antwoord

Vorige week maakte actrice Britt Das haar intrede in 'Familie'. Daarin vertolkt ze de rol van Jill, een jongedame die het wil maken in de muziek. Maar hoelang zal Britt te zien zijn in de populaire soap? Dat onthult de 25-jarige actrice zelf in TV Familie.

De kijkers van 'Familie' mochten vorige week een nieuw personage verwelkomen. Zo maakte Jill haar intrede in de populaire soap. Die rol wordt vertolkt door Britt Das, de 25-jarige dochter van 'Thuis'-actrice Marleen Merckx (65).

Britt Das was vorig jaar ook te zien in de telenovelle 'Lisa'. Daarin vertolkte ze de rol van Céline, een barvrouw die niet op haar mondje gevallen is. Als baby figureerde Britt ooit ook als de kleine Franky omdat haar mama Marleen Merckx toen ook in 'Thuis' net bevallen was.

Tijdelijk

Maar hoelang zal Jill te zien zijn in 'Familie'? Dat onthult de actrice deze week zelf in TV Familie. Zou zou het slechts om een gastrol gaan. "Bij de auditie werd heel duidelijk gezegd dat de passage van Jill in 'Familie' slechts tijdelijk is", aldus Britt. Dat vond ze prima. "Want ik wist niet goed of ik me al wilde engageren voor een vaste rol." Maar nu ze ervan geproefd heeft, merkt ze hoe plezant het op de set van 'Familie' is. "Ik geef toe dat het voor mij toch wel langer dan gepland mag duren. En als het dan toch stopt, zal ik Jill en de collega's zeker missen", besluit Britt.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws