Het loopt volledig mis voor Gustaph vlak voor halve finale van Eurovisiesongfestival Tv
Tv

Het loopt volledig mis voor Gustaph vlak voor halve finale van Eurovisiesongfestival

Het loopt volledig mis voor Gustaph vlak voor halve finale van Eurovisiesongfestival

Op donderdag 11 mei is het eindelijk zover: dan vertegenwoordigt Gustaph ons land in de tweede halve finale van het Eurovisiesongfestival. Maar helaas liep het gisteren even grondig mis voor de zanger.

Gisteren konden we genieten van de eerste halve finale van het 67ste Eurovisiesongfestival. Onze noorderburen, Mia en Dion, konden helaas niet doorstoten naar de finale op zaterdag 13 mei. Nu donderdag 11 mei is het dan weer de beurt aan onze nationale trots, Gustaph.

Gisterenavond bracht songfestivalkenner Gianni Paelinck vlak na de eerste halve finale nog een liveverslag uit vanuit Liverpool. En blijkbaar zijn ze daar erg fan van onze landgenoot. "Er hangt in elk geval heel veel positiviteit rond Gustaph hier in Liverpool, dat is echt wel mooi om te zien”, vertelde hij in 'VRT NWS'. Al liep het enkele uren daarvoor wel nog even helemaal mis.

Zonder muziek

"Vanmiddag moest hij optreden in het Eurovisiedorp, maar de muziek wilde niet starten", aldus Paelinck. Gelukkig trok Gustaph zich daar niet veel van aan. "Hij begon spontaan met zijn fantastische achtergrondzangeressen te zingen, zonder muziek en hij kreeg meteen heel het publiek mee, dat was ook erg mooi om te zien", aldus de journalist.

5 claps
1 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws