Het gaat helemaal fout tussen Wim en Valerie in 'B&B zoekt Lief' Tv
Tv

Het gaat helemaal fout tussen Wim en Valerie in 'B&B zoekt Lief'

Het gaat helemaal fout tussen Wim en Valerie in 'B&B zoekt Lief'

In de komende week van 'B&B zoekt Lief' loopt de spanning hoog op, met name tussen Wim en Valerie in Spanje. Valerie, de langstverblijvende vrijgezelle dame, gaat op date met Wim. Na de date wil ze opnieuw praten over zijn gevoelens, wat echter tot frustratie leidt bij Wim.

Valerie begint het gesprek met: "Wij amuseren ons en de klik is er ook wel, denk ik. Ik ben toch ook al het langst hier, dus je zou misschien toch al een gevoel moeten krijgen bij mij. Je hebt toch al gevoeld dat ik ervoor wil gaan?" Wim echter is het zat om steeds dezelfde vragen te beantwoorden. Hij zegt gefrustreerd: "Ik weet het, maar we hebben dat gesprek nu al 43 keer gehad. Ik kan mezelf niet beliegen. Het gevoel is er nog niet. Ik begin het ook een klein beetje beu te worden van altijd hetzelfde te moeten zeggen."

Valerie stelt voor dat als hij nog steeds geen gevoelens heeft, hij niemand kiest en iedereen naar huis laat gaan. Wim reageert boos en uitgeput: "Je vraagt dat elke dag, elk uur!" De spanning en de stilte volgen. De uitkomst van dit gesprek en de verdere ontwikkelingen zijn te zien in de aankomende aflevering van 'B&B zoekt Lief' op VTM.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws