Gustaph stoot door naar finale van Songfestival: als zoveelste act is hij zaterdag aan de beurt Tv
Tv

Gustaph stoot door naar finale van Songfestival: als zoveelste act is hij zaterdag aan de beurt

Gustaph stoot door naar finale van Songfestival: als zoveelste act is hij zaterdag aan de beurt

Hij heeft het gedaan: Gustaph stoot door naar de finale van het Eurovisiesongfestival, nu zaterdag 13 mei in Liverpool. Inmiddels raakte ook bekend als hoeveelste hij zaterdag mag aantreden.

Gustaph wilde ons land trots maken, en dat heeft hij ook gedaan. Zo stoot de 42-jarige zanger met zijn song 'Because of You' door naar de finale van het Eurovisiesongfestival op zaterdag 13 mei. Afgelopen nacht maakte de European Broadcasting Union (EBU) ook de volgorde van de optredens bekend.

Zo mag Oostenrijk zaterdag de spits afbijten in de grootste muziekshow van Europa. Daarna mogen Portugal en Zwitserland hun beste beentje voorzetten. Topfavoriet Zweden is als negende aan zet.

16de plek

Gustaph moet nog ietsje langer wachten. Zo komt onze nationale trots op zaterdag 13 mei als zestiende aan de beurt. Het Verenigd Koninkrijk sluit de grote finale van het Eurovisiesongfestival af.

1 claps
1 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws