Gustaph krijgt van vlak voor Songfestivalfinale waanzinnig nieuws te horen Tv
Tv

Gustaph krijgt van vlak voor Songfestivalfinale waanzinnig nieuws te horen

Gustaph krijgt van vlak voor Songfestivalfinale waanzinnig nieuws te horen

Vanavond vertegenwoordigt Gustaph ons land op het Eurovisiesongfestival met zijn song 'Because of You'. Enkele uren voor de finale kreeg de 42-jarige zanger ook fantastisch nieuws te horen.

Hoewel de bookmakers eerst geen fan waren van onze Belgische inzending, lijkt Gustaph het de afgelopen dagen steeds beter te doen. Afgelopen woensdag voorspelden ze nog dat hij in de finale zou eindigden op de 25ste plek. Maar inmiddels scoort hij al een pak beter.

De top 10 begint zelfs te lonken. Volgens de bookmakers eindigt onze nationale trots namelijk op de 11de plek. Maar niet alleen de bookmakers zijn enthousiast over onze Belgische inzending. Ook op sociale media laten veel mensen weten dat ze helemaal weg zijn van onze landgenoot én zijn song.

Boy George

"Ik ben fan van Belgian Boy George", "Het nummer van België klinkt een beetje als een mix van Kylie Minogue, Jamiroquai en Anastasia. Ik ben fan", "Zo trots op Gustaph" en "Hij was fantastisch. Twaalf punten voor België", klinkt het onder meer.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws