Grote tegenslag voor Koen Wauters: presentator krijgt onverwacht zeer slecht nieuws te horen Tv
Tv

Grote tegenslag voor Koen Wauters: presentator krijgt onverwacht zeer slecht nieuws te horen

Grote tegenslag voor Koen Wauters: presentator krijgt onverwacht zeer slecht nieuws te horen

Koen Wauters (55) is niet van het scherm weg te slaan. Zo is de 55-jarige zanger en presentator momenteel te zien in 'Special Forces: Wie Durft Wint' én sinds zondag ook in 'Alles voor de Spelen' op VTM. Maar helaas heeft Koen nu minder goed nieuws te horen gekregen over dat laatste programma.

Sinds afgelopen zondag kunnen we Koen Wauters bewonderen in 'Alles voor de Spelen'. Daarin gaat hij samen met voormalig Special Olympiër Gilles Dupont supporteren voor de Belgische atleten die in juni naar de Special Olympics Wereldspelen trekken in Berlijn. Daar zullen in totaal zo'n 90 Belgische atleten aan meedoen.

Koen en Gilles hebben daarbij een doel voor ogen: zoveel mogelijk medailles binnenhalen. Op zondag 21 mei werd de eerste aflevering van 'Alles voor de Spelen' uitgezonden op VTM. Daarin maakten ze onder meer kennis met Jeremy en zijn papa Danny, die samen deelnemen aan de Spelen in de categorie 'unified zeilen'. Daarin vormen sporters met en zonder beperking samen een team.

Geen schot in de roos

Maar helaas was het fonkelnieuwe programma van Koen Wauters niet meteen een schot in de roos. Amper 224.000 geïnteresseerden keken zondag naar de eerste aflevering van 'Alles voor de Spelen'. Dat heeft ongetwijfeld ook te maken met het mooie Hemelvaartweekend. Zo bereikten heel wat programma's minder kijkers dan normaal.

Bron: VTM
Bron: VTM
0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws