Grote blunder in 'Thuis': kijkers ontdekken opnieuw enorme fout in populaire soap Tv
Tv

Grote blunder in 'Thuis': kijkers ontdekken opnieuw enorme fout in populaire soap

Grote blunder in 'Thuis': kijkers ontdekken opnieuw enorme fout in populaire soap

Hoewel de makers van 'Thuis' proberen om altijd zo dicht mogelijk aan te leunen bij de realiteit, slaan ze de bal toch af en toe eens mis. Zo hebben aandachtige kijkers opnieuw een grote fout ontdekt in hun favoriete soap.

Een maand geleden ontstond er nog heel wat ophef rond een scène van dokter Judith (Katrien De Ruysscher) in 'Thuis'. Toen zij haar zus Thilly (Lauren Müller) moest verzorgen in het ziekenhuis nadat ze met haar motor crashte, viel heel wat kijkers op dat Judith nagellak droeg. En dat is bij veel ziekenhuizen verboden.

"Een spoedarts met nagellak? Fictie is geen realiteit maar sommige fouten kunnen toch vermeden worden denk ik", klonk het toen bij een boze 'Thuis'-fan op sociale media. Nu hebben de kijkers opnieuw een grote fout ontdekt.

Trappist

Enkele weken geleden vond namelijk de uitvaart plaats van politie-inspecteur Patje (Gunther Reniers). Hij stapte in de combi die bedoeld was voor Tim (Jeroen Lenaerts) en Dieter (Raf Jansen) en werd opgeblazen. Maar op zijn uitvaart werd ook heel wat trappist gedronken, het lievelingsdrankje van Patje. En dat mag niet volgens de kijkers. Want hoewel Dieter en zijn collega's op dat moment geen dienst hadden, is het nog altijd verboden voor agenten om in uniform alcohol te drinken.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws