Günther Neefs eerlijk over zijn deelname aan 'Liefde voor Muziek': "Slecht van geslapen" Tv
Tv

Günther Neefs eerlijk over zijn deelname aan 'Liefde voor Muziek': "Slecht van geslapen"

Günther Neefs eerlijk over zijn deelname aan 'Liefde voor Muziek': "Slecht van geslapen"

Vanavond kunnen we opnieuw genieten van een aflevering van 'Liefde voor Muziek', waarin een ode wordt gebracht aan Portland. Enkele weken geleden was het de beurt aan Günther Neefs. Hij vertelt nu openhartig over zijn deelname in Het Laatste Nieuws.

Zo is Günther Neefs enorm blij met de kans die hij gekregen heeft. "Ik zat al enkele jaren op deze kans te wachten", vertelt de 57-jarige zanger. "Niets zo leuk als te kunnen performen en te laten zien waar ik voor sta als zanger", aldus Neefs. De zanger werd vorig jaar zelfs al eens gevraagd voor het programma.

"Maar de programmamakers moeten erop toezien dat de mix aan artiesten goed zit. Ze hebben toen beslist dat ik een jaartje zou opschuiven", onthult de zanger. Maar dat vindt hij allesbehalve erg. "Ik ben in een geweldig bad gevallen, wat een straffe artiesten allemaal", aldus Neefs. Al vond hij 'Liefde voor Muziek' ook best zwaar. "Het was een heel intense week", geeft hij eerlijk toe. "Iedereen denkt: tof, vakantie, maar je moet er meteen invliegen."

Zoveel prikkels

"Je wordt wel geleefd, in positieve zin, maar tegelijk krijg je daar zoveel prikkels ...", legt hij uit. "Ik heb er zelfs slecht van geslapen, de mallemolen in mijn hoofd bleef maar draaien. De mallemolen in mijn hoofd bleef maar draaien", aldus de zanger. Al houdt hij toch vooral een zeer positief gevoel over aan zijn deelname. "Ik ben me er heel goed van bewust dat het leven snel voorbij kan zijn en dat je ieder moment moet grijpen. Dat heb ik ook gedaan in 'Liefde voor Muziek'", besluit hij.

3 claps
2 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws