Gilles De Coster haalt vlak voor finale van 'De Mol' zwaar uit: "Ik zal het nooit begrijpen" Tv
Tv

Gilles De Coster haalt vlak voor finale van 'De Mol' zwaar uit: "Ik zal het nooit begrijpen"

Gilles De Coster haalt vlak voor finale van 'De Mol' zwaar uit: "Ik zal het nooit begrijpen"

Gilles De Coster heeft in HUMO gereageerd op de kritiek die Lancelot kreeg. De deelnemer, die intussen in de finale staat, kreeg al snel bakken kritiek van de kijkers over zich heen.

.“Een jaarlijks weerkerend fenomeen. Het frustrerende is: je wéét dat het tij zal keren. Ik had zwart op wit kunnen voorspellen dat Lancelot populair zou worden – hij is aan het uitgroeien tot de publiekslieveling – want hij ís een toffe gast, punt", zegt Gilles in HUMO.

De presentator wordt er wel kwaad van. "Mensen beslissen liever in 30 minuten tijd dat hij een lul is, en vinden het ook hoognodig om die mening online te ventileren. Mensen die zo hun gif over de wereld spuien, ik zal ze nóóit begrijpen", klinkt het.

Twitter

De commentaren kwamen bij Lancelot alvast hard binnen. Zo verwijderde hij Twitter van zijn telefoon om zo te kunnen ontsnappen aan de negatieve commentaren.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws