Gilles De Coster deelt opvallend nieuws net voor finale 'De Mol': "Misschien moet ik ermee stoppen" Tv
Tv

Gilles De Coster deelt opvallend nieuws net voor finale 'De Mol': "Misschien moet ik ermee stoppen"

Gilles De Coster deelt opvallend nieuws net voor finale 'De Mol': "Misschien moet ik ermee stoppen"

Vanavond is het eindelijk zover: de finale van 'De Mol'. Dat betekent ook een laatste keer Gilles De Coster 'beste vrienden' horen zeggen tot het volgende seizoen van start gaat. De presentator van het Play4-programma moet daar nu nog wat over kwijt.

Is Lancelot, Toos of toch Comfort de saboteur? Dat komen we vanavond te weten in de spannende finale van het elfde seizoen van ‘De Mol’. Wat wel al vaststaat, is dat Gilles De Coster de kandidaten nog eens zal begroeten met ‘beste vrienden’ én met gekruiste armen. In een gesprek met Het Nieuwsblad vertelt hij daar meer over.

Zo krijgt hij de vraag voorgeschoteld of hij dat bewust doet. “Absoluut”, zegt Gilles al lachend. “Neen, als je iemand staat op te wachten en je hebt niks in je handen ga je makkelijker je armen kruisen”, legt hij uit. Ook heeft hij nog wat te zeggen over die ‘beste vrienden’. Eigenlijk is dat Michiel Devlieger zijn verdienste, en ik heb dat met plezier overgenomen”, klinkt het.

Gimmick

In 'De Mol' ziet Gilles zich dan ook als een beste vriend voor de kandidaten. "Al speel ik ook met de kandidaten hun voeten. Ik weet alles en zij niet", knipoogt de presentator. "Ach, misschien deed ik dit seizoen die gimmick iets te veel", bedenkt hij zich. "Misschien moet ik ermee stoppen", besluit De Coster.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws