Gert Verhulst: "Ik word er niet gelukkig van, ik heb het onderschat" Tv
Tv

Gert Verhulst: "Ik word er niet gelukkig van, ik heb het onderschat"

Gert Verhulst: "Ik word er niet gelukkig van, ik heb het onderschat"

Sinds september van vorig jaar presenteert Gert Verhulst de talkshow 'De Tafel van Vier'. Er komt echter ook veel kritiek op het programma.

Vorige week nog kwam er veel kritiek op 'De Tafel van Vier' omdat er aan tafel werd gevraagd om te stemmen op een dilemma: een ruil Olivier Vandecasteele tussen een terrorist of niet. "Ik heb dat wel wat onderschat. Vanaf dat je een talkshow doet, moet iedereen er een mening over hebben", zegt Gert in de podcast 'Achter de Schermen'.

"Maar ik vind het heel leuk", vervolgt Gert. "Je komt met veel mensen in contact die je anders niet zou ontmoeten en het stimuleert je om de actualiteit te blijven volgen en dingen te lezen die je anders niet zou lezen."

Twitter

"Bij het begin van ‘De Tafel van Vier’ had ik onder een valse naam een account aangemaakt op Twitter om de reacties te kunnen lezen. Dat heb ik na twee weken afgezet", vervolgt hij. "Daar word je niet gelukkig van. Dat zijn ook niet allemaal Einsteins die hun mening daar delen."

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws