Francesco Planckaert krijgt slecht nieuws te horen van de dokter Tv
Tv

Francesco Planckaert krijgt slecht nieuws te horen van de dokter

Francesco Planckaert krijgt slecht nieuws te horen van de dokter

Francesco Planckaert moest al na een dag afhaken bij de 'Special Forces'. Jammer voor hem, want hij wilde graag verder geraken in het VTM-programma.

Toch bleek achteraf dat stoppen de juiste keuze was voor Francesco. Na een reeks overmoedige push-ups bleek hij een schouderblessure opgelopen te hebben. Hij moest noodgedwongen stoppen en na een bezoek aan de dokter kreeg hij ook een diagnose te horen.

“Ik liet een medische check-up uitvoeren, en daaruit bleek dat ik een acute slijmbeurs- en peesontsteking had opgelopen”, vertelt Francesco in Het Laatste Nieuws. Hij bleek enkele barsten in zijn pees te hebben opgelopen. Mocht Francesco in Marokko zijn gebleven, had hij volgens de dokter nog een veel zwaardere blessure opgelopen.

Nog steeds last

De opnames liggen al een tijdje achter de rug. "Toch ondervind ik nog steeds last: zo kan ik mijn arm niet volledig optillen”, zegt hij. Ook werken in het kasteel in Frankrijk blijkt moeilijk te zijn. "Ik doe wel oefeningen, maar uiteindelijk moet dit uit zichzelf herstellen. Dit is dus niet bepaald het souvenirtje waar ik van droomde”, lacht hij.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws