Kijkers van 'Familie' zijn nu helemaal zeker: "Dat is de stalker van Vanessa!" Tv
Tv

Kijkers van 'Familie' zijn nu helemaal zeker: "Dat is de stalker van Vanessa!"

Kijkers van 'Familie' zijn nu helemaal zeker: "Dat is de stalker van Vanessa!"

In 'Familie' wordt Vanessa (Karen Damen) al een tijdlang lastiggevallen door een stalker. Nu denken de kijkers van de populaire soap ook te weten wie de stalker van Vanessa is.

Vanessa wordt al een tijdlang gestalkt in 'Familie'. Nadat ze eerst allerlei mysterieuze pakjes kreeg, blijkt nu ook dat de stalker haar en Mathias (Peter Bulckaen) gefilmd heeft terwijl ze lagen te slapen. Helaas kon Vanessa de stalker niet herkennen op het filmpje, maar ze ontdekte wel dat hij een armbandje droeg. En volgens haar was dat van Harry, een van haar oude patiënten.

Mathias nam zelf het heft in handen en ging aankloppen bij de man. Maar tot ieders verbazing deed Karin (Loes Van den Heuvel), de collega van Vanessa, open. Zij beweerde dat Harry al een tijdje in een gesloten instelling zit en dat zij wat spullen voor hem moest komen ophalen omdat ze zijn verpleegster is.

Armband

Maar dat zorgt nu voor veel argwaan bij de kijkers. Zij denken nu dat Karin de stalker is van Vanessa. "Benny gaat nog gelijk krijgen. Die Karin deugd niet", "Zou Karin niet de vriendin zijn van Harry?", "Het is toch heel toevallig dat zij daar net kleren komt ophalen", "Karin zit er voor iets tussen!" en "Ja, zij draagt ook een armband", klinkt het onder meer. Al denken sommige kijkers nog altijd dat Marc Heesters (Victor Peeters) er voor iets tussenzit.

Hij was eind vorig jaar een tijdje te zien in de reeks. Marc werkt voor een Chinees bedrijf en wilde graag in zee gaan met CoBrew, waar Mathias Moelaert CEO is. Maar Marc bleek een oude klant van Vanessa te zijn, uit haar periode als escorte. Wij zijn alvast benieuwd wie gelijk krijgt!

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws