'Familie'-kijkers zijn het kotsbeu en uiten hun ongenoegen: "Ik kijk niet meer!" Tv
Tv

'Familie'-kijkers zijn het kotsbeu en uiten hun ongenoegen: "Ik kijk niet meer!"

'Familie'-kijkers zijn het kotsbeu en uiten hun ongenoegen: "Ik kijk niet meer!"

'Familie' bestaat inmiddels al meer dan dertig jaar. Dat werd vorig jaar nog uitgebreid gevierd met een groot feest in de Lotto Arena in Antwerpen. Maar helaas krijgt de populaire soap nu ook heel wat kritiek te slikken.

Zo vinden veel fans dat er nog maar weinig familiegerelateerde dingen gebeuren in de soap. "Het begon als een familie, maar nu is er amper nog sprake van een familie. Ik mis de oude familiefeesten", schrijft een fan op sociale media.

Helaas zijn veel kijkers het daarmee eens. "'Familie is inderdaad niet meer wat het geweest is", "Vroeger keek ik elke dag, nu alleen als ik er zin in heb. En eerlijk? Ik zie 'Familie' totaal niet graag meer. De serie is voor mij volledig uitgebloeid", "Hier net hetzelfde" en "Ik kijk al een tijdje niet meer", klinkt het onder meer.

Te langdradig

Eerder kreeg de soap al kritiek te slikken omdat de verhaallijnen zo langdradig geworden zijn. "Ik kijk sinds enkele weken ook niet meer. Het werd langdradiger met de dag" en "Het wordt echt saai", luidde het toen onder meer op sociale media.

1 claps
1 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws