Er is plots heel groot nieuws over Gloria Monserez Tv
Tv

Er is plots heel groot nieuws over Gloria Monserez

Er is plots heel groot nieuws over Gloria Monserez

Gloria Monserez heeft recentelijk een unieke kans met beide handen aangegrepen. De geliefde presentatrice en Ketnetwrapster lanceert binnenkort een gloednieuw programma op Ketnet, dat vanaf oktober te bewonderen zal zijn.

Gloria Monserez, die eerder dit jaar de 'Kastaar!' voor Doorbraak in ontvangst nam, heeft snel naam gemaakt. Als Ketnetwrapster, presentatrice van shows als 'The Voice' en 'Hotel Romantiek', actrice in 'Liefdestips aan mezelf', en stem op Studio Brussel, was het slechts een kwestie van tijd voordat ze haar eigen programma kreeg.

In haar nieuwe programma 'Stel je voor' gaat Gloria samen met vijf andere Ketnetters en opmerkelijk genoeg drie kippen op een unieke missie. Binnen 24 uur nemen ze verschillende scenario's op zich die te maken hebben met duurzaamheid. De uitdagingen worden niet uitgevoerd in een beschermde studio, maar op locaties die de harde realiteit van de wereld laten zien. Dit programma maakt deel uit van een groter duurzaamheidsinitiatief van Ketnet, dat dit najaar extra aandacht zal schenken aan duurzaamheid.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws