Eindelijk onthuld: zoveel verdienen BV's om mee te doen aan 'De Slimste Mens ter Wereld' Tv
Tv

Eindelijk onthuld: zoveel verdienen BV's om mee te doen aan 'De Slimste Mens ter Wereld'

Eindelijk onthuld: zoveel verdienen BV's om mee te doen aan 'De Slimste Mens ter Wereld'

Programma's met bekende Vlamingen zijn tegenwoordig schering en inslag. Maar hoeveel verdienen de BV's daar nu aan? Dat onderzocht het weekblad Humo.

'Over de oceaan', 'Special Forces: Wie durft wint', 'BV Darts', 'The Masked Singer', 'Liefde voor Muziek', 'Een Echte Job' ... De lijst met programma's waaraan BV's deelnemen is de laatste jaren steeds langer geworden. Maar natuurlijk hoeven de bekende gezichten dat niet gratis te doen.

Zo onthulde Margriet Hermans zopas nog dat ze 10.000 euro kreeg om mee te doen aan 'Liefde voor Muziek'. Maar hoeveel verdienen de BV's als ze meedoen aan 'De Slimste Mens ter Wereld'? Dat bedrag ligt alvast een stuk lager.

Na de belastingen

Meedoen aan 'De Slimste Mens' levert volgens het weekblad Humo 375 euro per aflevering op. "Die 375 euro per aflevering is natuurlijk een schijntje. Na belastingen hou je bijna niets over. Je doet dat programma echt voor het prestige en om je carrière een boost te geven", vertelt een oud-deelnemer in Humo.

Ook de juryleden krijgen een gelijkaardig bedrag. "Ik krijg voor mijn jurywerk een paar honderd euro, maar ik ben zo blij dat ik dat mag doen, dat ik ook gratis zou komen opdraven", aldus een jurylid. Voor alle duidelijkheid: het gaat hier om brutobedragen.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws