Eindelijk onthuld: zoveel krijgen BV's betaald voor deelname aan 'The Masked Singer' Tv
Tv

Eindelijk onthuld: zoveel krijgen BV's betaald voor deelname aan 'The Masked Singer'

Eindelijk onthuld: zoveel krijgen BV's betaald voor deelname aan 'The Masked Singer'

Dat bekende gezichten niet voor niets deelnemen aan tv-programma’s zoals ‘The Masked Singer’ is vanzelfsprekend. Maar hoeveel krijgen ze daar dan eigenlijk voor? Lang was dat een goed bewaard geheim, maar Gazet van Antwerpen komt nu met cijfers.

Er bestaat veel mysterie rond de bedragen die BV’s krijgen voor mee te doen aan een programma. Langs de ene kant willen zij die bedragen niet verklappen, maar ook de grootste zenders zoals VRT, VTM en Play4 zwijgen liever. “De financiële afspraken die we met deelnemers in onze programma’s maken zijn vertrouwelijk", reageren zij dan.

Bovendien verschillen de vergoedingen ook van programma tot programma. “Er wordt ook gekeken naar de reden waarom je aanschuift”, vertelt een anonieme bron aan de krant. “Is het een eenmalige passage in een panel, of een langdurige deelname aan een wedstrijd als ‘Dancing With The Stars’ of ‘The Masked Singer’? Dat maakt een verschil in voorbereiding en in opnametijd”, klinkt het.

À la tête du client

De bedragen voor programma's die veel tijd en aandacht van de kandidaten vereisen, zullen dus ook hoger liggen. Die worden bovendien ook vaker à la tête du client bepaald. Bijvoorbeeld Bart Tommelein, die in 2019 aan 'The Masked Singer' deelnam en na één aflevering naar huis moest, kreeg 3.000 euro. Dat geld schonk hij later aan een vzw. Gazet van Antwerpen stelt dat die 3.000 euro het startbedrag is en dat daar per deelname nog iets bijkomt. Toch zou er niet wekelijks 3.000 euro bijkomen.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws