Eindelijk onthuld: op deze datum wordt de seizoensfinale van 'Thuis' uitgezonden Tv
Tv

Eindelijk onthuld: op deze datum wordt de seizoensfinale van 'Thuis' uitgezonden

Eindelijk onthuld: op deze datum wordt de seizoensfinale van 'Thuis' uitgezonden

De spanning is al maanden te snijden in 'Thuis'. Veel fans denken dan ook dat de seizoensfinale voor heel wat drama gaat zorgen. Nu raakte ook bekend wanneer die seizoensfinale zal plaatsvinden.

Hoewel veel kijkers dachten dat de verhaallijn rond drugsbaron Chris (Danny Timmermans) hét thema zou worden van de seizoensfinale, bleek niets minder waar te zijn. Zo moesten de kijkers enkele weken al compleet onverwacht afscheid nemen van de schurk. Helaas liet Harry (Stan Van Samang) daarbij ook het leven.

Maar ook zonder Chris Geerinckx blijft het razend spannend in 'Thuis'. Zo denken veel kijkers dat advocaat Alexander Cosyns, vertolkt door Erik Goossens, nog een grote rol gaat spelen in de seizoensfinale. Nu raakte ook bekend wanneer die uitgezonden zal worden.

Exact 40 dagen

Zo kan je op vrijdag 30 juni afstemmen op VRT 1 voor de seizoensfinale van 'Thuis'. Dat maakte de openbare omroep zopas zelf bekend via Instagram. "The word is out! Over exact 40 dagen is het zover: de spannende seizoensfinale van Thuis!", klinkt het.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws