Eindelijk duidelijkheid! Dan start het tweede seizoen van 'Nonkels' Tv
Tv

Eindelijk duidelijkheid! Dan start het tweede seizoen van 'Nonkels'

Eindelijk duidelijkheid! Dan start het tweede seizoen van 'Nonkels'

Het wachten heeft lang geduurd, maar het lijkt erop dat de fans niet teleurgesteld zullen worden. Het populaire programma 'Nonkels' maakt binnenkort zijn terugkeer op het scherm, en hoewel de opnames deze zomer plaatsvinden, zal het resultaat nog even op zich laten wachten.

Play4's nieuwe tv-seizoen heeft veel in petto. Naast de terugkeer van 'Celebrity Masterchef Vlaanderen', 'James De Musical' en 'De Tafel van Vier', zijn er ook nieuwe seizoenen van 'Assisen' en 'Mijn Slechtste Beste Vriendin' aangekondigd.

Fans van 'Nonkels' kunnen ook opgelucht ademhalen, aangezien het tweede seizoen in het voorjaar van 2024 wordt verwacht. Dit is een verschuiving ten opzichte van eerdere verwachtingen dat het dit najaar zou terugkeren. Het publiek wacht vol ongeduld om Rik Verheye, Jelle De Beule en Wim Willaert weer te zien in de komische reeks die ze zo waarderen.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws