De kijker heeft beslist: zo zal de nieuwe VTM-telenovelle met Camille Dhont heten (en er nog meer nieuws) Tv
Tv

De kijker heeft beslist: zo zal de nieuwe VTM-telenovelle met Camille Dhont heten (en er nog meer nieuws)

De kijker heeft beslist: zo zal de nieuwe VTM-telenovelle met Camille Dhont heten (en er nog meer nieuws)

Enkele maanden geleden raakte bekend dat er nieuwe telenovelle aankomt op VTM waarin Camille Dhont de hoofdrol zal spelen. En daarover is nu bijzonder nieuws uitgelekt.

Vandaag zijn de opnames van de gloednieuwe telenovelle met Camille Dhont van start gegaan. Maar de zangeres zat nog met een groot probleem. Zo had haar personage en de telenovelle nog geen naam. Daarom schakelde ze nu de hulp in van het publiek.

Er waren nog drie namen in de running: 'Milo', 'Belle' en 'Solange'. Nu raakte ook bekend welke naam het geworden is. Zo zal de nieuwe telenovelle met Camille Dhont 'Milo' heten. "Milo was vroeger mijn bijnaam op school. Ik had ooit Camille slordig geschreven waardoor de 'e' op het einde een 'o' leek. Sindsdien noemde iedereen mij dus Milo", legde Camille eerder al uit.

Modern sprookje

VTM onthulde ook al wat meer over de gloednieuwe telenovelle. "De telenovelle 'Milo' wordt een modern sprookje waar muziek in zit. De serie vertelt het verhaal van Milo, een bijzonder talentvolle bakkersdochter met een gouden stem, die verplicht wordt haar talent voor de buitenwereld te verbergen. Hoe hard ze ook droomt van een leven vol zang en muziek", aldus VTM.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws