Comfort compleet van slag door wat Lancelot doet met prijzengeld: "Eerste keer dat dit gebeurt" Tv
Tv

Comfort compleet van slag door wat Lancelot doet met prijzengeld: "Eerste keer dat dit gebeurt"

Comfort compleet van slag door wat Lancelot doet met prijzengeld: "Eerste keer dat dit gebeurt"

Gisteren konden we zien hoe Comfort ontmaskerd werd als de saboteur in 'De Mol'. Lancelot mocht zich dan weer kronen tot winnaar en de prijzenpot van 27.320 euro naar huis nemen. En daar gaat hij iets heel bijzonders mee doen.

Allereerst wil hij een groot tuinfeest geven. "Ten eerste wil ik, in de tuin van mijn mama, een groot feest geven voor de hele ploeg van ‘De Mol’. Ik wil hen bedanken voor dit fijne seizoen. Ik ben zelf iemand die graag eet en drinkt, dus dan moet je het niet te ver zoeken", vertelt hij in Het Laatste Nieuws.

Maar daarnaast gaat hij nog iets heel opmerkelijks doen met het geld. Zo gaat hij een deel van de prijzenpot schenken aan Medibamba, de vzw die Comfort oprichtte tijdens haar studententijd. “Daarmee wil ze in haar thuisland Kameroen mensen helpen, op medisch vlak”, legt Lancelot uit. “Dat vind ik enorm schoon van haar, en ik draag graag mijn steentje bij", aldus de winnaar van 'De Mol'.

Samen naar Kameroen

Comfort is dan ook erg ontroerd door de mooie geste van Lancelot. "Lancelot vond dat een mooi initiatief, en hij wil dat graag ondersteunen. Ik denk dat hij de eerste winnaar is die geld geeft aan een organisatie van de mol", lacht de saboteur. Bovendien zullen ze ook samen naar Kameroen trekken. "Het plan is nu om volgend jaar samen naar Kameroen te gaan, zodat hij met eigen ogen kan zien hoe zijn geld mensen helpt. Lancelot is ne schone mens", besluit Comfort.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws