Andrea Croonenberghs erg ontgoocheld over 'Familie': "Zonder uitleg" Tv
Tv

Andrea Croonenberghs erg ontgoocheld over 'Familie': "Zonder uitleg"

Andrea Croonenberghs erg ontgoocheld over 'Familie': "Zonder uitleg"

Andrea Croonenberghs speelde een tijdlang Griet Macharis in 'Familie'. Daarna verdween ze uit de soap en dat vindt ze nog steeds erg jammer.

"Ik mis ze", zegt Andrea bij HLN Showbits. "Ik moet zeggen: ik vond haar een heel boeiend personage. Er stonden nog geweldig veel spannende verhaallijnen op stapel. Ze is eigenlijk abrupt, zonder veel uitleg, verdwenen naar de achtergrond."

"Voor mij stopte het dus en ik moet wel zeggen dat ik dat spijtig vond", vervolgt de actrice. "Het is echter niet aan mij om daar dieper op in te gaan en om alle beweegredenen van DPG weer te geven waarom dat zo gegaan is."

Andrea verklaart zich nader. "Het heeft niets te maken met de productie van 'Familie' zelf. Want ik zeg het, er lagen heel veel spannende verhaallijnen op tafel. Er werden echter andere beslissingen genomen en dan kan je je daar alleen maar bij neerleggen", stelt ze.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws