Amper één week na de finale: slecht nieuws over ‘The Masked Singer’ uitgelekt Tv
Tv

Amper één week na de finale: slecht nieuws over ‘The Masked Singer’ uitgelekt

Amper één week na de finale: slecht nieuws over ‘The Masked Singer’ uitgelekt

De finale van 'The Masked Singer' ligt inmiddels al ruim een week achter ons. Maar helaas is er nu minder goed nieuws uitgelekt over de populaire VTM-show.

Op vrijdag 28 april was het eindelijk zover: toen kwam speurend Vlaanderen te weten wie er achter de laatste drie maskers van 'The Masked Singer' zaten. Zo werd Coely ontmaskerd als Raaf en zat Miguel Wiels in het pak van Champignon. De winnaar werd uiteindelijk Tovenaar.

Zoals velen al weken dachten, zat 'Familie'-acteur Aaron Blommaert verscholen in het mysterieuze pak. En die ontmaskering werd ook door heel wat mensen bekeken. Zo zagen maar liefst 1.617.800 kijkers hoe Aaron Blommaert tot winnaar werd gekroond van het derde seizoen van 'The Masked Singer'. Maar er is ook minder goed nieuws.

Minder kijkers

'The Masked Singer' scoorde daarmee namelijk minder goed dan vorig jaar. Zo keken vorig jaar maar liefst 1.905.300 fans naar de finale van 'The Masked Singer'. Dat zijn er dus zo'n 287.500 meer dan dit jaar. Daardoor is het onzeker of 'The Masked Singer' net zoals vorig jaar het best bekeken programma van het jaar kan worden.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws