Aaron Blommaert zwijgt niet langer en geeft ongezouten mening over 'Familie'-collega Britt Das Tv
Tv

Aaron Blommaert zwijgt niet langer en geeft ongezouten mening over 'Familie'-collega Britt Das

Aaron Blommaert zwijgt niet langer en geeft ongezouten mening over 'Familie'-collega Britt Das

Enkele weken geleden maakte actrice Britt Das haar intrede in 'Familie'. Daarin vertolkt ze de rol van Jill, een jongedame die samen met Raven (Aaron Blommaert) wil doorbreken in de muziekbusiness. In TV Familie onthult Aaron nu meer over hoe de samenwerking verloopt met zijn nieuwe collega.

De kijkers van 'Familie' mochten enkele weken geleden een nieuw personage verwelkomen. Zo maakte Jill haar intrede in de populaire VTM-soap. Die rol wordt vertolkt door Britt Das, de 25-jarige dochter van 'Thuis'-actrice Marleen Merckx (65).

Zij wil het maken in de muziekwereld en heeft zopas een eerste single uitgebracht met Raven. In de reeks lijken de twee artiesten elkaar gevonden te hebben, maar hoe klikt het achter de schermen tussen de twee? Dat onthult Aaron Blommaert deze week zelf in TV Familie.

Dezelfde golflengte

En blijkbaar heeft Aaron alleen maar positieve woorden voor zijn 'Familie'-collega. "Britt is een natuurtalent", zegt Aaron. "Ze heeft naar eigen zeggen niet veel acteerervaring, maar ze is enorm leergierig, luistert goed en pikt veel snel op. Ze kan ook juist doseren. Op de set kan Britt erg gefocust zijn, maar ze kan ook plezier maken. Dat herken ik bij mezelf. Ja, Britt en ik zitten op dezelfde golflengte", besluit de 20-jarige acteur.

2 claps
2 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws