Zware opdoffer voor Gert Verhulst: presentator moet serieuze tegenslag verwerken TV en Radio
TV en Radio

Zware opdoffer voor Gert Verhulst: presentator moet serieuze tegenslag verwerken

Zware opdoffer voor Gert Verhulst: presentator moet serieuze tegenslag verwerken

Gert Verhulst heeft zijn talkshow in een nieuw jasje gestoken, die nu 'De Tafel van Gert' heet. Maar helaas kon hij niet veel kijkers bekoren met zijn talkshow.

Vorig jaar keken er exact 200.000 mensen naar de allereerste aflevering van 'De Tafel van Vier'. Helaas kwamen er daar in de maanden daarna niet veel kijkers bij. Inmiddels doopt Gert Verhulst om tot 'De Tafel van Gert', al heeft die naamsverandering weinig invloed gehad op de kijkcijfers.

Op maandag stemden er namelijk amper 185.964 live-kijkers af op het programma. Ter vergelijking: 'De Afspraak' op VRT Canvas haalde zelfs meer kijklustigen. Zij konden rekenen op zo'n 192.059 live-kijkers, ruim 6.000 meer dan 'De Tafel van Gert'.

Gert Verhulst had de start van zijn talkshow hoogstwaarschijnlijk anders ingebeeld, al moet hij het natuurlijk nog altijd opnemen tegen enkele sterkhouders zoals 'Thuis' op VRT 1 en 'Familie' op VTM.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws