Zwangere Danira Boukhriss Terkessidis maakt heuglijk nieuws bekend TV en Radio
TV en Radio

Zwangere Danira Boukhriss Terkessidis maakt heuglijk nieuws bekend

Zwangere Danira Boukhriss Terkessidis maakt heuglijk nieuws bekend

Het leven lacht Danira Boukhriss Terkessidis toe in 2024. Niet alleen mag ze dit jaar haar eerste kindje verwelkomen met haar vriend Ward Kerremans, ook op professioneel vlak ligt er weer heel wat in de schuif. Zo mag de presentatrice januari al meteen goed inzetten.

Op 27 januari 2024 keren De Kastaars!, de nieuwe mediaprijzen, namelijk terug met een tweede editie. En net zoals vorig jaar mag Danira Boukhriss Terkessidis de show samen met Koen Wauters en Gert Verhulst aan elkaar praten. Dat leuke nieuws kondigden VRT 1, VTM en Play4 zojuist aan.

Sinds vorig jaar zijn De Kastaars! de nieuwe prijzen die worden uitgereikt aan Vlaams mediatalent. Tijdens dit media-event van het jaar zetten VRT, DPG Media, Play Media en Streamz samen lokaal talent – zowel televisie-, radio- als onlinetalent en -formats - in de spotlights met een grootse televisieshow, radioshow en online evenement. Nieuw dit jaar is de Impactprijs, waarbij een programma of persoonlijkheid wordt bekroond dat/die iedereen het afgelopen jaar van z’n sokken heeft geblazen. De winnaar in deze categorie wordt komende week al bekendgemaakt.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws